Skin Care

Skin Care

Your Partner in Beauty

Kelly, uw Skin Expert bij Alike, is gespecialiseerd in allerhande gelaatsbehandelingen.


Alle behandelingen starten met een grondige anamnese. Hiervoor nemen we dan ook voldoende tijd. Indien gewenst kan u ook een uitgebreide huidanalyse laten uitvoeren met ons huidanalysetoestel. Alleen op deze manier komen we te weten wat jouw huid nodig heeft op dat moment en wat jouw behoeften en issues zijn.


Zo kunnen we gericht een behandeling uitvoeren, huidadvies geven of een huidprogramma opstellen om jouw huid in optimale condite te brengen.


Samen werken we aan jouw huid!

Behandelingsaanbod

Elements & Peeling System

De Elements-lijn met het Peeling System is een complete verzorgingslijn van hoogwaardige, doeltreffende  ingrediënten en is gebaseerd op innovatieve technologieën.


Hier zet je de eerste stappen naar professionele huidverzorging of huidverbetering. Veelzijdig in te zetten naar elke huidbehoefte, naar ieders wens en budget.

Kortom Skin Care voor iedereen!

Skin Boosters

Stel jouw afspraak met de plastische chirurg uit met onze Skin Booster Treatments.


Deze innovatieve lijn versnelt de natuurlijke biochemische processen van de huid door middel van niet-invasieve, doeltreffende en veilige processen. 


Boost Your Skin with the Power of your Own Cells.

Ameson

Wanneer de huidcellen echt beschadigd zijn en niet meer in staat om zichzelf te herstellen dan kan je best kiezen voor onze Ameson behandelingen. Met het uitgebreid aanbod van verschillende therapiebehandelingen of kuurbehandelingen, kunnen we stap voor stap en doelgericht de huidbeschadigingen aanpakken.


MESOPEEL, professionele chemische peelings op basis van organische zuren, gericht op het verjongen van de huid en het laten gloeien, licht en zacht maken. Al dan niet in combinatie met microneedling om onze MESOTECH serums in de huid kapselen. 

Plasmalift

Een zeer effectieve en non-invasieve liftingsprocedure met buitengewone resultaten, geheel zonder operatie!

Juliette Armand

Waarom werken wij met Juliette Armand?


Productveiligheid, effectiviteit en resultaat van onze behandelingen zijn voor ons een prioriteit.


JA is een cosmeceutical ontwikkeld door een team van chemisten, biologen, artsen en schoonheidsspecialisten. Zij maken steeds een wetenschappelijke keuze van ingrediënten wat zorgt voor veilige, innovatieve en doeltreffende formules.


JA wordt zowel laboratorisch, klinisch als dermatologisch getest. Ook toxicologische testen wijzen uit dat onze producten allergeenvrij zijn, alsook vrij zijn van parabenen, propyleenglycol, minerale oliën en sulfaten. Alles wordt ook netjes gedocumenteerd op effectiviteit.


Kortom, JA is voor ons de beste keuze omdat het merk erg veelzijdig is en een brede waaier aan behandelingsmogelijkheden biedt.


Juliette Armand, een cosmeceutical dat voor elke behoefte een oplossing biedt en naar ieders budget.