Elements

Elements

MAAK UW KEUZE UIT ONS

Elements Treatment Menu

Om een optimaal, langdurig resultaat te bekomen en onze producten zo effectief mogelijk hun werk te laten doen, passen we tijdens elke behandeling een HydraPeel sessie toe. Hierdoor worden dode huidcellen, talg en zwarte puntjes opgezogen, terwijl er tegelijkertijd hydraterende lotions worden ingesluisd. Dé perfecte eerste stap voor elke gelaatsverzorging.


De zogenaamde Hydrabrasie is een niet-invasieve reinigings-, hydratatie- en revitalisatiemethode van het gelaat. Het combineert reiniging, hydratatie, anti-aging, verheldering en antioxiderende bescherming.

FASE 1

Cleanse & Go


Een korte behandeling die als een ware dieptereiniging werkt voor de huid. De huid wordt uitgezuiverd door middel van een krachtige enzymatische peeling.


In combinatie met een specifiek masker wordt de huid gekalmeerd en opgehelderd.

Relaxing Beauty Therapy


Maak kennis met huidverbeterende behandelingen. Na een dieptereiniging verstigen we de aandacht op het optimaliseren van de huid, het persoonlijk huidprobleem wordt een eerste keer behandeld met actieve werkstoffen.


Deze behandeling wordt aangepast aan de noden van de huid. Ook een ontspanningsmoment met een gelaatsmassage zorgt voor jouw algemene ontspanning.

FASE 2

Classic Therapy


Hier gaan we nog een stap verder op gebied van huidverbetering.


Er wordt op maat een programma opgesteld rekening houdend met ieders tijd en budget.

De huid wordt gepeeld met het triple action peelingsystem van Juliette Armand.

Onze AHA smoothing cream wordt gecombineerd met een enzymatische peel en een zachte chemische peeling die steeds aangepast wordt aan de huidconditie.


Ook wordt er extra aandacht besteed aan de ogen met een volledige oogcontourbehandeling.


Deze therapy kan aangevuld worden met een gelaatsmassage als extra relaxmomentje.

Classic & Peel Therapy


De Classic Therapy wordt aangevuld met microdermabrasie 


Voor wie last heeft van oneffenheden, onzuiverheden, pigmentvlekken, kleine littekens, overblijfselen van acné, grove poriën, fijne lijntjes, ...


Dan is extra microdermabrasie een mogelijkheid om jouw skin issues aan te pakken. Het is geschikt voor vrijwel elk huidtype en alle leeftijden met 'direct effect'!

Classic,
Lift & Peel Therapy


Met deze combinatie bewerken we alle issues van de huid tesamen. Een erg intensieve behandeling waarna de huid geagaliseerd en gelift zal zijn.

Classic & Lift Therapy


De Classic Therapy wordt aangevuld met Soft Plasma. Dit stimuleert je collageen- en elastinevezels die zich in de diepere huidlagen bevinden.


Huidvezels worden 'aangetrokken en opgespannen'. Het zachte plasmaproces leidt tot een hermodellering van de huid en dus tot een directe verstrakking en een verhoogde elasticiteit van de huid.

Biostimulatie


Behandeling ter extra bescherming tegen vrije radicalen veroorzaakt door de zon.
Het bied een anti-oxiderende werking, beschermt de huid tegen de UVB-straling en vermindert het verschijnen van expressielijnen en rimpels door invloed van de UVA-straling. Ideaal om in te zetten vóór je zonnevakantie of de zomer.

Prijzen

Bij FASE 2 maken we steeds de keuze uit verschillende behandelprotocollen. U ziet ze hierboven onder elkaar opgesomd in de prijslijst. Meer uitleg over elk protocol kan u hier terugvinden:

Antipollution

Beschermende behandeling tegen luchtverontreiniging en schadelijke milieufactoren. Gebaseerd op het toedienen van hoge concentraties foliumzuur, vitamine D, actieve houtskool, pollushield en detoxfaan. Geschikt voor alle huidtypes. 

Grand Retinoid

Anti-aging, verjongende en verstevigende behandeling met hoge concentraties retinoïden, vitamine C en bioplacenta. Geschikt voor normale, droge, gemengde en vette huidtypes.

Sensi

Kalmerende behandeling die de gevoeligheid van de huid reguleert. Het vermindert de roodheid, en verbetert de weerstand tegen irriterende stoffen. Tegelijkertijd hydrateert het de huid, versterkt en beschermt het de huidbarrière. Geschikt voor alle huidtypes maar vooral voor de gevoelige en/of geïrriteerde huid met couperose.

Age Spot

Behandeling die de glans van de huid verbetert en pigmentvlekken vermindert. Het geeft een egale teint, biedt vitaliteit, versterkt met pioenroosextract, retinoïden en vitamine C. Geschikt voor alle huidtypes.

Proteinous Lifting

Anti-aging behandeling met een onmiddelijk liftend effect en een verbetering van de huidconsistentie. De productie van collageen en elastine wordt geboost, rimpels wordt gladgestreken en de huid wordt opgehelderd. Geschikt voor alle huidtypes.

Acne Regulator

Behandeling die de symptomen van acné in de opperhuid reguleert en de talgproductie in evenwicht brengt. We werken met ingrediënten die een krachtige kiemdodende werking hebben, de poriën verstevigen en de opperhuid hydrateren en herstellen. Geschikt voor acné-, acnégevoelige en vette huidtypes.

Phyto-Repair

Huidonvolkomenheden (rimpels, littekens, acnelittekens) worden tijdens deze behandeling hersteld en de celgroei wordt gestimuleerd met retinoïden en phytopeeling. Tegelijkertijd wordt de huid gehydrateerd, getonifieerd en de textuur ervan verbeterd. Geschikt voor normale, gemengde en vette huidtypes.